okt 08 2014

Na het bewegen in de hangmat

Published by at 13:14 under Algemeen

Na de sport in de hangmat

In Italie zit ik vaak op de fiets. Natuurlijk is een land met heuvels en bergen voor de fietser ideaal. In korte tijd kun je tegen de heuvels op een hoop energie kwijt.

In feite heb ik twee rustpunten bij het fietsen op mijn vaste route . De eerste is het terras van mijn dorp Roccaverano, waar ik altijd een heerlijke cappucino neem en de Gazetta dello sport doorneem.

Daarna terug naar beneden en vervolgens in de hangmat voor heerlijk dutje (tweede rustpunt). Ikzelf (zoals je op de foto ziet) ben een absolute fan van de Mexicaanse hangmat). Heerlijk koel in het warme Italie en zeer comfortabel.

Deze Mexicaanse hangmatten verkopen we ook. In onze eerste reis naar Mexico zijn we ze tegengekomen en we waren direct enthousiast. Ruim 10 jaar later zijn we met de verkoop begonnen. Natuurlijk verkopen we veel in Italië waar we een deel van de tijd wonen.

Hangmatten zijn zeer ontspannend voor lichaam en geest. Hebt u bijvoorbeeld rugklachten of overige lichamelijke klachten, dan kan het liggen in een hangmat zeer ontspannend zijn. 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties uitgeschakeld voor Na het bewegen in de hangmat

Comments are closed at this time.