aug 29 2016

Massage cursussen voor sporters

Published by at 13:12 under Algemeen

Of u nu een professional bent binnen de sportwereld, of actief bent als amateur; zodra u te maken krijgt met sporters als coach zijnde, of als verzorger, dan is het gewenst dat u accurate kennis hebt van masseren. Als trainer is het een pré indien u direct een beenmassage, nekmassage of armmassage kunt geven die ook werkelijk ergens op gestoeld is. 

Massage cursussen | de mogelijkheden

 

 

Een massage cursus, zoals een cursus klassieke massage, maar ook de cursus ontspanningsmassage is bijzonder goed geschikt voor zowel amateurs als professionals binnen de sportwereld. Het stelt namelijk na afronding de cursist in staat om een sporter snel en op de juiste wijze een korstondige -en effectieve- massage te bieden, zodat de sporter in kwestie de sport weer kan hervatten (dat wil zeggen: zolang er geen blessure's zijn). De technieken welke u eigen zijn gemaakt tijdens één van beide cursussen stelt u in staat om professioneel te handelen. 

Tijdens de cursus Klassieke massage zal het volledige lichaam behandeld worden, daar waar bij ontspanningsmassage de nadruk inderdaad ligt op het ontspannen krijgen van een lichaam.

Kopos Massage curssusen

Massagetrainer John van de Schoor, van het instituut "Kopos" is professioneel masseur en biedt een methodische aanpak om cursisten het vak eigen te maken. Natuurlijk is de training eveneens bedoeld voor geïnteresseerden buiten de sportwereld. 

Reacties uitgeschakeld voor Massage cursussen voor sporters

Comments are closed at this time.