apr 18 2018

Met de camper op vakantie gaan

Published by at 15:26 under Algemeen

Vele Nederlanders gaan elk jaar op vakantie, vaak gaan deze mensen met het vliegtuig naar een warm land of per auto binnen Europa. Vaak kiezen mensen ook voor een resort in het buitenland, hier kan je dan de gehele vakantie doorbrengen zonder enigszins zorgen te maken over je verblijf of de omgeving.  Maar in tegenstelling tot dit gaan veel mensen ook met de camper op vakantie, zo kan je in de camper overnachten en tijdens de dag technisch gezien overal heen gaan. Als je kiest voor het reizen met de camper is het altijd handig om voorbereid weg te gaan, je wilt namelijk niet zonder toiletpapier of doucheartikelen zitten tijdens je vakantie.

Wat ook handig kan zijn tijdens je campervakantie, is goed letten op de veiligheid van de bestuurder en iedereen in de camper zelf. Je wilt niet verongelukken op je vakantie en als het gebeurt wil je zo goed mogelijk voorbereid zijn, een EHBO-kit brengt je al een heel stuk. Ook is de wegveiligheid belangrijk om ongelukken te voorkomen, iedereen die in een aanhangvoertuig, zoals een camper, heeft gereden snapt dat achteruitparkeren enorm lastig is. De camper blokkeert namelijk het blikveld van de bestuurder en kan zorgen voor problemen. Veel vakantiegangers kiezen daarom voor achteruitrijcameras voor op de camper, deze wordt dan achter in de camper gemonteerd en vastgemaakt aan een schermpje in je dashboard. Zo krijg je direct beeld van wat er achter je gebeurt.

Als je na zit te denken over het aanschaffen van een achteruitrijcamera camper, raad ik je aan om je camera via het internet te bestellen. Zo krijg je hem het snelst geleverd en vaak kan je het ook gemakkelijk monteren, zo verbeter je de wegveiligheid van de bestuurder en de passagiers maar ook het rijcomfort word aanzienlijk verbeterd vanwege de verlaagde stress bij het achteruitparkeren.

Reacties uitgeschakeld voor Met de camper op vakantie gaan

Comments are closed at this time.