jun 03 2019

Voor welk iPhone 6s telefoonhoesje ga jij?

Published by at 17:15 under Algemeen

De winkels hangen bomvol kleding in allerlei soort en maten. Met printjes, neutrale kleuren of een extreem kleurenpallet. De keuze is enorm. De zoektocht naar een iPhone 6 hoesje of iPhone 6s telefoonhoesje dat bij jouw stijl past kan weleens langer duren omdat het aanbod niet overal even divers is. Gelukkig kun je bij Casimoda ongetwijfeld een smartphonehoesje vinden dat bij jou, je iPhone 6 én je persoonlijke stijl past.

Een degelijke bescherming
Een smartphone dat zo belangrijk is in je leven, verdient een goede bescherming. Een telefoon blijft immers kwetsbaar en dure reparatiekosten zijn niet te overzien. Het is daarom verstandig om een stevig telefoonhoesje aan te schaffen zodat je er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben.


In het assortiment van Casimoda vind je verschillende soorten hoesjes, zoals bijvoorbeeld een leren flipcase (rondom bescherming), maar je kunt er ook slagen voor een siliconen backcover of bumper.

Maak een fashion statement

Je smartphone is je dierbaar en je nieuwe partner in crime. Jullie gaan overal samen naartoe en je bent er vele malen per dag mee in de weer. Niet zo gek dat we daarom veel geld investeren in een mooie smartphone, zoals bijvoorbeeld de iPhone 6 en iPhone 6s. Heb jij gekozen voor de zilveren, gouden, roségouden of zwarte variant? Een belangrijke vraag bij de zoektocht naar een hoesje. Je wilt namelijk natuurlijk wel dat je telefoon qua kleur mooi aansluit bij het beschermhoesje dat je kiest. Deze telefoon kun je helemaal naar wens samenstellen. Gelukkig kun je daar bij Casimoda ook een smartphone case bij bestellen waar je blij van wordt.

Profiteren van nog meer voordelen

Gratis verzending is een luxe in webshopland. Zo is je verzending vaak gratis als je boven een bepaald bestedingsbudget komt. Bij Casimoda hoef je niet eerst flink de portemonnee te trekken! Jouw telefoonhoesje wordt altijd gratis verzonden. Ook als je er slecht 1 bestelt. Al is slechts 1 hoesje bestellen wel een uitdaging met zo’n aantrekkelijke assortiment gsm hoesjes. Je profiteert als klant van Casimoda niet alleen van gratis verzending, je hebt ook 14 dagen retourrecht, je iPhone 6 hoesje ligt in no time bij je op de mat en je kunt zelfs achteraf betalen. Heb je een vraag? Hun klantenservice staat 7 dagen per week voor je paraat.

Volg Casimoda ook op:

Pinterest

Instagram

FacebookReacties uitgeschakeld voor Voor welk iPhone 6s telefoonhoesje ga jij?

Comments are closed at this time.