apr 18 2016

Stormparaplu gadget

Published by at 20:51 under Sportprijzen

Wat is Hollandser dan de paraplu (regenscherm, voor onze Vlaamse lezers)? Het beeld van de wandelaar, die onverschrokken door weer en wind het weer trotseert en zich verscholen onder een paraplu een weg baant door ons grillige regenklimaat, spreekt tot ieders verbeelding. Thuis hebben we soms wel 4 paraplu's staan en pak je eigenlijk altijd je favoriete paraplu, of een paraplu die bij je stemming past. Meestal gaat het dan om een neutrale paraplu.

Toch is de kleurrijke regenboog paraplu een eye-catcher van formaat en oogt deze niet alleen fris en opgewekt, maar ook bijzonder. Een bijzonderre paraplu voor een bijzonder persoon. Zo'n paraplu zou iedere onderneming, of sportvereniging toch graag willen uitreiken aan klanten, of haar leden? 

Stormparaplu, het antwoord op het Hollandse weer

Stormparaplu's zijn een handig gadget om uit te reiken tijdens outdoor activiteiten, zoals georganiseerde wandeltochten bijvoorbeeld – maar deze originele paraplu doet het ook goed bij clubleden. Een reclame op deze paraplu bedrukken mag (van de sportvereniging bijvoorbeeld); mits deze maar mooi passend is bij de paraplu, zonder afbreuk te doen aan de uitstraling. Dergelijke paraplu's zijn extra stevig en hebben een brede vouwwijdte, zodat je er ook nog eens samen onder kunt lopen. 

Reacties uitgeschakeld voor Stormparaplu gadget

Comments are closed at this time.