jul 21 2016

De leukste sportspelletjes online

Published by at 21:07 under Algemeen

Speel op de website Spelle.nl tegen andere gamers of de computer en word topsporter! Duizenden supporters zullen juichen en schreeuwen terwijl jij iedere helft zal proberen te winnen. We hebben teamsporten, maar ook individuele uitdagingen. Bestuur je virtuele sporter, en versla je tegenstanders. Neem het tegen elkaar op ter land, ter zee of in de lucht. Wie zegt dat computeren niet sportief is? In deze verzameling kun je je athletische vermogens laten zien, zonder uit je luie stoel te komen. Spring door de lucht, race over de weg, en gooi de bal door de ring om punten te verdienen en te winnen. Als echte sportman of -vrouw kun je je plezier niet op. Dus speel nu onze sport spelletjes om te testen hoe sterk, snel en lenig je bent!

Olympische spelen

Ga de atletiekbaan op, om races te winnen (zoals het uitermate frustrerende QWOP) en over hordes te springen. Doe dan een wintersport-spel zoals skiën, snowboarden of sleeën.

De gaafste voetbalspelletjes

Of bel je meer van de balsporten? Doe dan cricket, hockey of voetbal in een wedstrijd of toernooi? Net zoals bij de World Cup is iedere ronde moeilijker dan de vorige. Scoor meer goals dan de tegengestelde squad! Stop niet met het toernooi voordat je een gouden beker hebt gewonnen!  Je kunt niet winnen zonder te gekke voebal moves! In onze Euro Cup spelletjes ga je leren hoe je perfecte inworpen kunt maken, met verbazingwekkende nauwkeurigheid kunt passeren, en de meest prachtige shots maakt. Onze Euro Cup spelletjes laten je samenspelen met de beste spelers op de wereld. Sluit je aan bij Frankrijk, Engeland of Spanje in ruige wedstrijden. Glijd, tackle, blokkeer passen, en duik om ballen te stoppen die op het doel afkomen. Iedere speler heeft de kans om zijn land trots te maken. Speel allerlei verschillende sporten, van het traditionele voetbal tot basejumpen.

Reacties uitgeschakeld voor De leukste sportspelletjes online

Comments are closed at this time.