okt 11 2016

Vliegtuig geëvacueerd vanwege rokende Samsung Galaxy Note 7

Published by at 16:46 under Algemeen

Vlucht 994 van Southwest Airlines kreeg afgelopen vrijdag een andere wending dan gepland. Iedereen aan boord moest geëvacueerd worden, nadat een Samsung Galaxy Note 7 spontaan begon te roken. Het vliegtuig stond gelukkig nog op de grond, waardoor passagiers en personeel het toestel veilig konden verlaten.

 

Wil je geen risico lopen met je nieuwe smartphone, tablet of laptop? Dan kies je natuurlijk voor een refurbished device van SWOOP. De kwaliteit en levensduur van nieuw alleen dan voor een aantrekkelijk prijs. En altijd 2 jaar garantie!

 

Vervangende Galaxy Note 7 blijkt niet veilig

Dat een Galaxy Note 7 in brand vliegt of ontploft, dat is op zich niet heel nieuw. De afgelopen tijd verschenen er verschillende berichten in het nieuws over de batterijproblemen van de nieuwste Samsung smartphone. Wat het laatste bericht zorgwekkend maakt, is dat het een vervangende Note 7 is en die zou dus helemaal veilig moeten zijn.

 

De rokende Galaxy Note 7 aan boord van vlucht 994 was, op verzoek van het personeel, netjes uitgezet en zat in de zak van de eigenaar toen het toestel spontaan begon te roken. Dikke grijs groene rookpluimen vulden de cabine, waarop dus iedereen aan boord geëvacueerd werd.

 

Passagiers die later terug aan boord gingen om persoonlijke bezittingen uit het vliegtuig te halen, zagen dat de Galaxy Note 7 een gat in het tapijt had gebrand en dat de vloer daaronder zwartgeblakerd was.

 

Gaat het echt om een vervangend toestel?

Het korte antwoord hierop: ja. De eigenaar van de rokende Samsung smartphone aan boord van vlucht 994 verklaarde dat de smartphone een groen batterij-icoontje had, waaraan je kunt zien of de Galaxy Note 7 veilig is.

 

Ook plaatste hij online een foto van het doosjes waarin zijn smartphone geleverd werd. Hierop zie je een zwart vierkantje staan, wat aanduidt dat het echt om een vervangend toestel gaat.

 

De Galaxy Note 7 is inmiddels voor onderzoek overgedragen. En de eigenaar? Die heeft als vervanger toch maar gekozen voor een iPhone 7. 

Reacties uitgeschakeld voor Vliegtuig geëvacueerd vanwege rokende Samsung Galaxy Note 7

Comments are closed at this time.