apr 05 2018

Gadgets voor tijdens het survivallen

Published by at 10:21 under Algemeen

Sommige mensen gaan in hun zomervakantie naar een warm land om lekker van de zon te genieten, maar sommige mensen, zoals ik, besteden hun vrije dagen het liefst in het bos tijdens het survivallen. Vandaag bespreek ik drie gadgets die onmisbaar zijn bij het survivallen.

 

BioLite Camp Stove

Er wordt vaak gezegd dat als je in een overlevingssituatie bent met een telefoon met signaal, je helemaal niet in een overlevingssituatie bent. Rechtstreeks hulp inroepen elimineert een hele reek mogelijke scenario’s die kunnen resulteren in ernstige schade aan een wandelaar of kampeerder in moeilijkheden en dus kan het zeer handig zijn om je telefoon op te kunnen laden. Dat is waard de BioLite Camp Stove van pas komt. Het is niet alleen een kampeerfornuis, het is ook een oplader, die stroom opwekt door verbranding van biomassa. U zou uren brandstof moeten verbranden om ervoor te zorgen dat de kachel uw telefoon volledig oplaadt, maar in tijden van nood zou het die extra vonk kunnen leveren die nodig is om u die cruciale oproep te laten doen. Een geniaal overlevingsgadget.

 

Hydrapak Opvouwbare Fles

Deze is op zichzelf geen levensreddende gadget, maar iedereen weet dat een waterfles een essentieel onderdeel van overlevingsuitrusting is, en dit is een manier om het zo veel gemakkelijker te dragen. Waterpakken kunnen gemakkelijk worden doorgeprikt en het kan lastig zijn om ze bij de vullen. De Hydrapak Stash opvouwbare fles is supersterk en heeft een grootte tot een liter. Het is ideaal om in je rugzak te dragen voor het geval er iets misgaat met een echte fles water en je opgescheept zit zonder bron om je water te dragen.

 

Achteruitrijcamera

Ook deze gadget is niet echt een gadget die je helpt te overleven, maar een draadloze achteruitrijcamera helpt je wel om veilig op de bestemming aan te komen waar je gaat survivallen. Een achteruitrijcamera geeft je meer zicht rondom je auto, wat handig kan zijn in onvoorspelbare gebieden.

Reacties uitgeschakeld voor Gadgets voor tijdens het survivallen

Comments are closed at this time.