apr 18 2018

Wel of niet inzetten van een payroll bedrijf

Published by at 15:29 under Algemeen

Het registeren van alle uren binnen je bedrijf blijft een enorme klus, het bijhouden en achterhalen kan veel tijd kosten. Die gespendeerde tijd kan beter worden ingezet bij het verbeteren van je bedrijf, hiernaast moet de urenregistratie enorm efficiënt verlopen omdat de werknemers anders niet blij zijn met het salaris wat ze ontvangen. Het registeren van uren is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het runnen van een goed bedrijf, aangezien er de verspilde tijd nergens terug te verdienen is. En er geen vordering aan de output van het bedrijf zelf wordt gemaakt.

Om deze problemen tegen te werken kan er gebruik gemaakt worden van een online urenregistratie, zo kunnen werknemers en managers zelf hun uren regelen en vermindert dit de werkdruk op je accountant. Zo automatiseer je veel handelingen binnen je bedrijf en kunne je werknemers zich focussen op hun taken, zonder zich druk te maken of hun uren wel fatsoenlijk worden genoteerd. Het voordeel van salarissoftware is dat elke werknemer in hetzelfde bootje zit en hetzelfde wordt behandeld door een derde partij, dit is een objectieve omgangsregeling en zo worden er geen mensen voorgetrokken of anders behandeld.

Helaas is het wel zo dat personeel wat minder gevoelig is voor fouten die worden gemaakt, bij software kan namelijk soms iets misgaan. Wel is het zo dat het persoon die je financiële administratie doet overwerkt kan raken en in een burn-out kan belanden, dit is niet handig voor je bedrijf en al helemaal naar voor de werknemer zelf. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een online diploma register, zo kan je precies zien welk personeel welke diploma heeft gehaald en of deze legitiem is. Om dit soort problemen te voorkomen worden payroll bedrijven ingeschakeld die als derde persoon dienen en de facturatie van al het salaris binnen je bedrijf regelen.

Reacties uitgeschakeld voor Wel of niet inzetten van een payroll bedrijf

Comments are closed at this time.